Donați 2% din impozit
pentru activități misionare

Click aici pentru a descărca formularul 230

   Dragi credincioși,

Mulțumim tuturor celor care și în anii trecuți au făcut efortul de a trimite formularul 230 sau 200 asociației noastre. Banii primiți sunr de un real folos și sunt folosiți: 

- pentru realizarea revistei online Porunca Iubirii (www.poruncaiubirii.agaton.ro) - distribuită gratuit abonaților

- pentru a dona reviste si carti ortodoxe unor persoane nevoiase sau cu inclinatii religioase. In limita stocului disponibil, fiecare profesor poate primi (la cerere) pe adresa școlii/liceului minim 5 cărți și 5 reviste (pentru premii sau donații acordate elevilor). Asteptam de la profesori cererile de donație/sponsorizare (insotite de formularul 230) specificand numarul de reviste/cărți necesare pentru premii/donații.

 

      Dacă obțineți venituri numai din salarii si doritisprijiniti asociația noastră în propovăduirea învățăturii de credință ortodoxe, o puteți face prin completarea până la 25 mai a formularului 230 (“Cerere privind destinatia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual”)*.

      Formularul atașat are datele despre noi completate. Completati numai „Anul” și prima rubrică (I. Date de identificare a contribuabilului) și semnați (Semnătură contribuabil). Suma nu se completează (organul fiscal va calcula 2% din impozit si va vira suma în contul asociatiei noastre);

     Formularul se depune la registratura organului fiscal din localitatea in care locuiti sau îl puteți trimite la noi, prin email (contact@agaton.ro), sau în plic (pe adresa: Asociatia Pentru Isihasm, OP 1  CP 10 cod 505200 Fagaras, jud. Brasov).

        Persoanele care au obtinut venituri (și) din alte surse decât salariile (activităti independente, proprietate intelectuală, cedarea folosinței bunurilor etc.) trebuie să completeze formularul 200 Declaratie specială privind veniturile realizate”)*. Și acest formular are datele despre noi gata completate (la pag. 2) și se trimite sau depune la fel ca formularul 230.

                                                                              Doamne ajuta!

Presedinte Asociatia ORTOPRAXIA
Ioan Cismileanu

 * Adresele sediilor teritoriale ale Administratiilor Finantelor Publice: clic pe linkul http://www.anaf.ro/public/wps/portal/ANAF/AsistentaContribuabili/AdreseUnitati